Kledingcommissie

Nieuws afbeelding 25-2-2019

Beste Reigers-leden,

Nieuwe kleding leverancier MHC de Reigers

Met veel enthousiasme laten we jullie weten dat de Reigers tenues per seizoen 2019-2020 door The Indian Maharadja geproduceerd en geleverd zullen worden. The Indian Maharadja is een echt hockey merk en heeft veel ervaring met wat belangrijk is voor de draagbaarheid en het comfort van de hockey kleding tijdens het hockeyen. The Indian Maharadja heeft voor ons nieuwe dames en heren shirts ontwikkeld die qua ontwerp veel op onze bestaande tenues lijken, maar van heerlijk soepel en ademend materiaal worden gemaakt.

Bijgevoegd zien jullie een afbeelding van hoe het heren thuis-shirt eruit komt te zien. In de bijlagen zien jullie het artwork van de dames en heren uit en thuis shirts.

Alle leden een gratis shirt voor seizoen 2019-2020

Door de samenwerking van MHC de Reigers met Intersport Twinsport en The Indian Maharadja krijgen alle leden een nieuw shirt. Alle leden kunnen voor de start van het nieuwe seizoen het nieuwe shirt kosteloos ophalen bij Intersport Twinsport in Hoofddorp.

Om iedereen zo snel mogelijk van een juist shirt te kunnen voorzien, zullen we in week 9 en 10 (25 februari t/m 10 maart) pas sessies in het clubhuis organiseren, zodat iedereen kan bepalen welke maat hij/ zij nodig heeft.

De Shirts kunnen gepast worden op:

Vrijdag 1 maart van 16:00- 18:30 uur
Zaterdag 2 maart van 10:00 – 16:00 uur
Vrijdag 8 maart van 16:00 – 18:30 uur\
Zaterdag 9 maart van 10:00 – 16:00 uur
Zondag 10 maart van 12:00 – 15:00 uur

Nieuwe short, rokjes en sokken al verkrijgbaar

Ook de rokjes, shorts en sokken worden vanaf nu geleverd door The Indian Maharadja. Deze zijn al per direct bij Intersport Twinsport te koop (aangezien de huidige leverancier failliet is gegaan). De shorts en rokjes zijn vanaf nu geheel donkerblauw en zijn voorzien van het logo van The Indian Maharadja en het Reigers logo.

De rokjes en shorts kosten EUR 29,99 voor kindermaten en EUR 34,99 voor volwassenen.

De sokken kosten EUR 13,99. Leden van MHC de Reigers krijgen 20% korting op de tenues bij Intersport Twinsport in Hoofddorp.

Mannen/Jongens Thuis

Mannen/Jongens Uit

Vrouwen/Meisjes Thuis

Vrouwen/Meisjes Uit

Seizoen 2019-2020

Vanaf seizoen 2019-2020 is het de bedoeling dat iedereen tijdens wedstrijden in het nieuwe tenue speelt.

Met sportieve groet,

Kledingcommissie MHC de Reigers