header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Coördinator en Assistent Keepermaterialen gezocht!

Nieuws afbeelding 28-11-2019
MHC De Reigers is met spoed op zoek naar vrijwilligers:

COÖRDINATOR KEEPERSMATERIALEN

De hockeymaterialencommissie heeft tot taak het beheren van en het plegen van onderhoud aan de hockeymaterialen, voornamelijk keepermaterialen;

De jaarbegroting opstellen en indienen bij het Bestuur voor de jaarvergadering in mei. Materiaal inkopen, keepermateriaal voorraad beheren en budgetbewaking.

Training- en overig benodigd materiaal wordt door de technische staf/trainers aangevraagd, de materialencommissie bestelt dit op verzoek.

Het meeste werk zit in de keepermaterialen, met zo’n 65 keepertassen in omloop kost dit 2 uur per week aan beheer in de 28 weken van het hockeyseizoen. Keepers melden zich op het wekelijkse service uur voor vervanging van versleten of niet meer passend materiaal, waarbij door de assistent keepermateriaal reparatie of aanpassingen gedaan worden of vanuit de voorraad materiaal vervangen wordt

Verder worden aan het einde van het seizoen de tassen ingenomen en de borg teruggestort en in de zomer worden de tassen klaargemaakt voor het nieuwe seizoen (controleren, repareren, samenstellen, totaal voor alle tassen ongeveer 30 uur in de zomervakantie). Inname en uitgifte kosten elk 4x3 uur in de laatste en eerste week.


ASSISTENT KEEPERMATERIALEN

De assistent keepermateriaal ondersteunt de Coördinator keepermaterialen bij uitgifte en inname van de keepertassen bij aanvang en eind van het hockeyseizoen (dit beslaat 8 x 2uur.

Tijdens de 28 speelweken is er wekelijks een service uur waar keepers hun reparaties kunnen afgeven met in de regel "klaar terwijl U wacht" of (tijdelijke) vervanging. (dit beslaat 28 x 1,5 uur) tussen 17:00 en !9:00 uur.
Reparaties zijn voornamelijk het lijmen van scheurtjes in legguards. kickers en handbescherming; het vervangen van riempjes en klittenband; het vervangen van helm onderdelen.

De nieuwe assistent keepermateriaal wordt volledig ingewerkt en kan voor advies en hulp terug vallen op de ervaring van zijn of haar voorganger.

Gedurende het speelseizoen ca. 1,5 uur per week. Het service-uur is thans elke vrijdagmiddag

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om keepermaterialen te kunnen repareren of vernieuwen wanneer nodig. Iemand die enigszins handig is en hier wat tijd voor kan vrijmaken. Denk hierbij ook aan buurman of opa of iemand in je directe omgeving. N.B. Indien wenselijk kunnen reparaties ook thuis bij de assistent keepermaterialen gedaan worden i.p.v. op de club.

Heb je vragen of wil je één van deze functies bekleden, mail dan naar [email protected]