header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuw bij MHC De Reigers: De Kweekvijver!

Nieuws afbeelding 3-9-2020

Het hockeyseizoen is nog maar net begonnen en Reigers Heren 1 komen met iets nieuws! Wil jij net zo goed leren scoren als Maarten Dekker, dribbelen als Hugo Oostman of verdedigen als Mark Weber? Dat kan! Schrijf je in voor de gloednieuwe Kweekvijver en leer de kneepjes van het hockeyvak direct van de spelers van Heren 1. Zij brengen alle jeugdhockeyers uit Haarlemmermeer fanatiek en gedetailleerd alle hockeyskills bij.


Wanneer?

De eerste periode van De Kweekvijver zal plaatsvinden van 13 september tot 22 november 2020. Dit zijn tien trainingsdagen. Elke zondag zijn er twee trainingsmomenten; de eerste training is van 9.30 uur tot 10.30 uur en de tweede training start om 10.30 uur en eindigt om 11.30 uur.


Voor wie?

De trainingen zijn opgedeeld in leeftijdsgroepen: 09.30-10.30 uur: 2e jaars E + D 10.30-11.30 uur: C + B Alle trainingen worden verzorgd en geleid door minimaal twee spelers van Reigers Heren 1.


Hoe ziet een training eruit?

De trainingen zullen worden onderverdeeld in vier verschillende hoofddoelen waar aandacht wordt besteed aan de basistechniek, nieuwe technieken en de tactiek. 


Ambitieuze jeugdhockeyers

De Kweekvijver is specifiek bedoeld voor jonge hockeyers die de intentie hebben om beter te worden. De trainers zullen met enthousiasme en het nodige fanatisme de trainingen verzorgen en verwachten dezelfde mentaliteit terug te zien bij de deelnemers.


De kosten

De Kweekvijver werkt met rittenkaarten van vijf trainingen. Het is dus mogelijk om een rittenkaart aan te schaffen voor de trainingen 1 t/m 5 én voor de trainingen van 6 t/m 10. De prijs van een rittenkaart bedraagt 60 euro.


Extra korting!

Schaf nu je rittenkaart aan en ontvang op je eerste rittenkaart 20% korting!


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via [email protected] onder vermelding van de volgende informatie: - Voor- en achternaam - Geboortedatum - Team waarin je speelt - Periode: training 1 t/m 5 óf 6 t/m 10 - Contactgegevens


Tot slot

Reigers Heren 1 hopen met De Kweekvijver een steentje bij te dragen aan het ontwikkelen van de Haarlemmermeerse hockeytalenten en klaar te stomen voor een latere hockeycarriere bij Reigers Dames 1 en Heren 1.


Schrijf je nu in!