header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC Jeugd

Planning voor de jeugd

Nieuws afbeelding 21-2-2021


De lente breekt aan en de vierde periode van het seizoen gaat na de krokusvakantie van start. Hieronder volgt informatie voor het hockey tijdens en na de krokusvakantie. 


Verder houden we de ontwikkeling rondom de corona maatregelen in de gaten en zullen we z.s.m. inspelen op nieuwe mogelijkheden.


Instuif training

Op woensdag 24 februari is het mogelijk om lekker te trainen tijdens de instuif training. Meld je aan voor de training zodat we een overzicht hebben van de opkomst. 


Tijden per categorie: 

  • Van 1500 tot 1600 uur —> Jongste jeugd (funkey t/m 8E) 
  • Van 1615 tot 1715 uur —> D en C jeugd 
  • Van 1730 tot 1830 uur —> B en A jeugd


Via de onderstaande link kan je je aanmelden:

https://forms.gle/xTwKv5NkpUCVgbzG7 

Deze link is geldig tot en met dinsdag 23 februari 


Na de krokusvakantie

Na vakantie zullen we trainen volgens het reguliere trainingsschema voor de jeugd, dit betekent 2 keer per week trainen op de dagen en tijden die je gewend bent van voor de winterstop. Indien er iets wijzigt in het schema dan zal dit met het betreffende team gedeeld worden. Het trainingsschema zal komende week op de site en in de app komen te staan en gaat in per 1 maart. 


Onderlinge wedstrijden

De komende periode zullen er weer centraal onderlinge wedstrijden gepland worden, hiermee starten we in maart. We streven ernaar om voor ieder team een passende tegenstander te vinden.