header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC Jeugd

Nieuwsbericht & Trainingsindeling

Nieuws afbeelding 2-7-2020

Voor komend jaar is de teamindeling en het trainingsschema weer rond, ondanks alle uitdagingen. Hiermee gaan ook bijna alle Reigers met vakantie. Zodat we na de vakantie weer met frisse sportieve enthousiasme kunnen beginnen. Alleen voordat we met vakantie gaan willen we graag alvast de belangrijkste en bijzondere dingen voor komend seizoen met jullie delen. 


Trainingsschema

Het trainingsschema voor komend seizoen staat online. Indien er dingen wijzigen zullen de betreffende teams op de hoogte worden gebracht. 


Via de volgende link is het schema te vinden:

https://www.mhcdereigers.nl/site/Default.asp?option=960&t=1&menu=4


Zodra LISA is omgezet naar het nieuwe seizoen zal de datum bij het trainingsschema worden aangepast


Opleidingsplan

Vanaf komend seizoen zijn er een aantal wijzigingen m.b.t. het opleidingsplan. Dit plan zal in het begin van het seizoen gedeeld worden achter de site. 


Er zal een verandering plaatsvinden met oog benadering van de Topteams: A1 B1 en C1 (jongens/Meiden) worden beschouwd als topteam. In de D-lijn kiezen wij voor een bredere aanpak en meer gelijke kansen. Hierin volgen wij de adviezen en aanbevelingen vanuit de KNHB om breder op te leiden in de jongste jeugd en D-lijn, de tophockey toeslag zal voor de D-junioren gaan vervallen, aangezien dit geen selectieteam maar wel een opleidingsteams is. Alle teams zullen twee keer per week een uur trainen en alleen de A1, B1 en C1 zullen twee keer anderhalf uur trainen. 


Behoefte aan een extra trainingsmoment? Houdt dan in augustus je mail in de gaten, momenteel zijn we op de achtergrond bezig met het bekijken van opties voor een hockeyschool op de zondag. Deze hockeyschool is gericht op kinderen die graag een extra of vervangend trainingsmoment willen.


Verder zijn er nog een aantal dagen die we willen delen:

  • Vanaf 10 Augustus gaan de Topteams starten met trainen, vanaf 17 Augustus gaan de overige teams starten met trainen. Meer info over de start van het seizoen volgt in augustus. 
  • Doordat Covid-19 het schema en samenkomen heeft beperkt, verhuisd de informatieavond "van E naar D” voor de ouders naar Dinsdag 11 Augustus van 19:30 tot 20:00,
    Aansluitend zullen we dan verder gaan met de Coachavond.
  • In week 33 11 Augustus  vanaf 20:00 uur starten we met een coach avond voor CD Niveau,
    Alle Managers en Coaches voor de D en C-lijn zijn hiervoor van harte uitgenodigd.
  • In week 34 18 Augustus vanaf 20:00 uur starten we met een Coachavond voor AB Niveau, Alle Managers en Coaches voor de A en B-lijn zijn hiervoor van harte uitgenodigd.
  • In week 35 25 augustus vanaf 2030 uur zal er een voorlichting en informatieavond georganiseerd worden voor ouders en verzorgers met als thema het opleidingsplan. De uitnodigingen hiervan zullen in augustus verstuurd worden. 

Tot slot

Heb jij zin om lekker te blijven hockeyen in de zomer? Kom dan op maandag en vrijdag vanaf 1700 uur naar club om lekker met je teamgenoten, vrienden en familie een balletje te slaan. Op vrijdag is het ook weer mogelijk om een lekkere daghap te bestellen! Hou de site in de gaten voor meer info!