header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Meisjes O14-1 Zaal - A.M.H.C. Rood-Wit MO14-2: 4 - 1

Gespeeld op: 10-12-2023

De meiden zijn begonnen, tegen RoodWit die al warm waren van hun wedstrijd tegen Mijdrecht. Rood Wit maakte snel 0-1. Reigers nog sneller 1-1 (goal Myrthe). Nog 15 minuten te gaan in 1ste helft.
Fiene maakt na goed werk hele team 2-1 met een geplaatst schot net binnen de cirkel.
Met een gevaarlijke aanval van RoodWit, vakkundig geblokt door onze rots in de branding Sanne, is de eerste helft afgeslopen. 2-1 voor. Ploegen aan elkaar gewaagd.

2e helft begonnen en kansen bij beide doelen. Het is wachten op een goal, maar aan welke kant?
Goed werk Pien met mooie assist op Myrthe die op de goede plek staat en gedecideerd intikt. 3-1. Nog een kwartiertje.
En Fenna schiet de 4-1 binnen. Nog 8 minuten.
Eindstand 4-1. Eerste buit van de dag is binnen.