Sponsoracties

De Volvo Clubbonus
15-3-2019|
Wij nemen onze rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom vinden we het belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio, daar waar de hockeyverenigingen en de Volvodealers midden in de hockeysamenleving staan. Voor een groot aantal Volvo dealers en hockeyclubs belonen we sinds 2010 de samenwerking met de Volvo Clubbonus.

Hoe het werkt
Een hockeyclub die een geldig en structureel partnership heeft met een Volvo-dealer ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid. Daarnaast geven we nu ook € 500 bonus aan een hockeyclub bij aankoop van een Volvo Selekt Occassion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid.

Let op: De Volvo Clubbonus Selekt is geldig vanaf 15 maart 2019 tot en met 31 december 2019.

Onze partner en sponsor van veld 4: Svala Auto Lijnden, helpt u graag verder!

OnzeClubwinkel
1-9-2019|

Doe voortaan je internetaankopen zoals je gewend bent, maar dan met één klik extra via OnzeClubwinkel (vind meer dan 600 webshops) en je sponsort met iedere internetaankoop automatisch en ongemerkt onze club!

Hoe het werkt

Je hoeft je alleen maar gratis en vrijblijvend aan te melden via www.onzeclubwinkel.nl en MHC De Reigers te selecteren in het keuzemenu. Vervolgens doe jij voortaan je internetaankopen zoals je gewend bent, maar dan met één klik extra via OnzeClubwinkel. Je selecteert  simpelweg de webshop naar keuze en je wordt automatisch doorgelinkt.

Iedere aangesloten webshop biedt een bepaalde commissie per aankoop. Wanneer je iets aanschaft gaat een deel van de commissie naar de vereniging. En het overige deel van de commissie ontvang je zelf op jouw bankrekening.

Een super leuke manier dus om onze club te sponsoren en er zelf ook voordeel uit halen!

VriendenLoterij
1-9-2019|

Bij de VriendenLoterij kunt u als deelnemer zelf bepalen welk goed doel u steunt. U kunt niet alleen kiezen uit een van onze 50 goede doelen, maar voor MHC De Reigers. Als u meespeelt in de VriendenLoterij, gaat de helft van uw lotprijs rechtstreeks naar onze clubkas.

VriendenLoterij