Lid worden - Proefles

Wil je ook lid worden van MHC de Reigers?

Dat kan! We zijn altijd op zoek naar nieuwe teamgenoten. Of het nu voor de jongste jeugd is of voor de recreanten, er is altijd wel een plaatsje te vinden.

Wil je direct lid worden, click dan HIER Wil je eerst een proefles meedoen, lees dan verder.

Tijdelijk actie: de eerste 50 kinderen van 5 t/m 12 jaar die lid worden gedurende seizoen 2018-2019 ontvangen een cadeaubon van EUR 15 van Intersport.

Proeftrainingen

Je kan bij De Reigers geheel vrijblijvend 2 gratis proeftrainingen meedoen. De proeflessen zijn doorlopend mogelijk vanaf september tot en met mei. Het is de bedoeling dat je ook beiden meedoet om zo een goed beeld van hockey en onze club te krijgen.

Aanmelden

Stuur ons een mail met je naam en geboortedatum. (zie onderstaand schema) De Lijncoördinator neemt binnen 5 werkdagen (of na de schoolvakantie) contact met je op om twee proeftrainingsmomenten met je af te spreken.

Wat heb je nodig?

·Zorg voor gemakkelijke sportkleding en goede sportschoenen, liefst met een goed profiel, want er wordt getraind/gespeeld op kunstgras.(graag geen voetbalschoenen met noppen)

·Voor het volgen van proeftrainingen heeft de club een stick en scheenbeschermers voor je te leen. Die hoef je dus nog niet direct aan te schaffen.

·Omdat veiligheid een belangrijk punt is in de hockeysport, is vanaf 6 jaar een bitje verplicht! Bitjes zijn te koop bij de betere sportwinkels en bij de bar in ons clubhuis. Zorg er voor dat deze passend zit voor de proefles begint.

Leeftijdscategorie

Hockeylijn

Stuur en mail met je naam en geboortedatum naar:

Je bent 5 jaar op 30 september 2018

B-jeugd

Je bent 16 en 17 jaar op 30 september 2018

A-jeugd

Senioren (18 jaar en ouder)

Ben je Recreant, Senior of een ‘Reiger hockey-ouder’, en wil je een proeftraining meedoen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Je ontvangt dan informatie over wanneer je twee proeftrainingen kan meedoen.

Graag tot ziens bij MHC de Reigers!