Lid worden - Proefles

Wil je ook lid worden van MHC de Reigers maar eerst een paar trainingen meedoen om te kijken of hockey een sport voor jou is?

Dat kan! We zijn altijd op zoek naar nieuwe teamgenoten. Of het nu voor de jongste jeugd is of voor de recreanten, er is altijd wel een plaatsje te vinden.

Wil je direct lid worden, click dan HIER. Wil je eerst een proefles meedoen, lees dan verder.

Proeftrainingen

Je kan bij De Reigers geheel vrijblijvend 2 gratis proeftrainingen meedoen. Voor jeugdleden organiseren we gedurende het seizoen een aantal proeftrainingensessies. Je traint mee met leeftijdsgenoten om zo de eerste kneepjes van het hockey onder de knie te krijgen. Het is de bedoeling dat je beide trainingen meedoet om zo een goed beeld van hockey en onze club te krijgen. En vind je het leuk, dan word je lid. Aan de hand van je verjaardag word je ingedeeld in een groep/hockeylijn. HIER  kun je zien in welke lijn je wordt ingedeeld.

Voor het seizoen 2019-2020 zijn de volgende proeftrainingen gepland:

Voor Benjamins/ F/ E1:

- Woensdag 30 oktober en woensdag 6 november

- Mei 2020 (data volgen nog)

Voor E2 (jongens en meisjes) en Meisjes D:

- Dinsdag 5 november en dinsdag 12 november

Voor Jongens D:

- Maandag 4 november en maandag 11 november

- Mei 2020 (data volgen nog)

Mocht je niet mee kunnen doen aan de bovenstaande data, neem dan contact op met ons op. We kijken dan gezamenlijk of we een oplossing kunnen vinden.

Aanmelden voor proeftrainingen

Ga naar de volgende link om je aan te melden voor de twee proeftrainingen. Na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail met belangrijke informatie. Heb je nog vragen dan kun je ons natuurlijk een e-mail sturen.

Wat heb je nodig?

- Zorg voor gemakkelijke sportkleding en goede sportschoenen, liefst met een goed profiel, want er wordt getraind/gespeeld op kunstgras (maar geen voetbalschoenen met noppen).

- Voor het volgen van proeftrainingen heeft de club een stick en scheenbeschermers voor je te leen. Die hoef je dus nog niet direct aan te schaffen.

- Omdat veiligheid een belangrijk punt is in de hockeysport, is vanaf 6 jaar een bitje verplicht! Als je meedoet aan een van proeftrainingen, zorgt de club voor een bitje bij aanvang van de training. Bitjes zijn ook te koop bij de betere sportwinkels en bij de bar in ons clubhuis.

Indeling hockeylijn

Leeftijdscategorie

Hockeylijn

Je bent 5 jaar op 30 september 2019

Funkey hockey (geen bitje)

Je bent 6 jaar op 30 september 2019

Benjamins

Je bent 7 jaar op 30 september 2019

F-jeugd

Je bent 8 jaar op 30 september 2019

E1-jeugd

Je bent 9 jaar op 30 september 2019

E2-jeugd

Je bent 10 en 11 jaar op 30 september 2019

D-jeugd

Je bent 12 en 13 jaar op 30 september 2019

C-jeugd

Je bent 14 en 15 jaar op 30 september 2019

B-jeugd

Je bent 16 en 17 jaar op 30 september 2019

A-jeugd

Senioren (18 jaar en ouder)

Ben je Recreant, Senior of een ‘Reiger hockey-ouder’, en wil je een proeftraining meedoen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Je ontvangt dan informatie over wanneer je twee proeftrainingen kan meedoen.

Tot ziens bij MHC de Reigers!