header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsoracties

Zoek, bestel en sponsor bij OnzeClubwinkel.
3-8-2018|Afbeeldingsresultaten voor onze clubwinkel 
 

Wij doen mee met OnzeClubwinkel! 

De leukste manier om je club te sponsoren.

OnzeClubwinkel zorgt ervoor dat jij als lid, door middel van internetaankopen, je club kunt sponsoren. Het kost je helemaal niks extra. Sterker nog, je krijgt zelf ook een extra korting op je aankopen.                     

Een super leuke manier dus om onze club te steunen en er zelf ook voordeel uit halen!                

Zo werkt het! 

Je schrijft je snel en eenvoudig in  via deze link en selecteert bij je inschrijving onze vereniging. Vervolgens doe jij voortaan  je internetaankopen zoals je gewend bent, maar dan met één klik extra via OnzeClubwinkel. Je selecteert  simpelweg de webshop naar keuze en je wordt automatisch doorgelinkt.            

Iedere aangesloten webshop biedt een bepaalde commissie per aankoop. Wanneer je iets aanschaft gaat een deel van de commissie naar de vereniging. En het overige deel van de commissie ontvang je zelf op jouw bankrekening.                           

Ga naar www.onzeclubwinkel.nl en meld je aan.             

Alvast bedankt voor jouw bijdrage aan onze clubkas en vertel het vooral door! 

  
VriendenLoterij
1-9-2018|

 

Bij de VriendenLoterij kunt u als deelnemer zelf bepalen welk goed doel u steunt. U kunt niet alleen kiezen uit een van onze 50 goede doelen, maar voor M.H.C. De Reigers. Als u meespeelt in de VriendenLoterij, gaat de helft van uw lotprijs rechtstreeks naar onze clubkas.

VriendenLoterij


 
De Volvo Clubbonus van € 1.000,-
2-9-2018|
                                                                                        
Als partner van de KNHB en hoofdsponsor van hockeytalent geeft Volvo Cars Nederland op landelijk niveau al bijna 20 jaar inhoud aan de band tussen Volvo en hockey. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.

Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland. Zij keert een bonus uit van € 1.000 aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo clubdealer. Deze dealer is clubdealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub. Om als club en als Volvo-dealer in aanmerking te komen voor het Volvo Clubbonuscontact moet voldaan worden aan een wederzijdse inspanningsverplichting.

Onze partner en sponsor van veld 4: Svala Auto Lijnden, helpt u graag verder

Afbeeldingsresultaten voor volvo svala auto lijnden