Accomodatiecommissie

Najaarsklus: Kleedkamer Renovatie

Ons clubgebouw is ons eigendom. Wij hebben deze zelf gefinancierd en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor onderhoud en reparatie. Daarbij vragen we hulp van onze leden.

De Accommodatie Commissie krijgt in opdracht van de leden van het bestuur opdrachten en budget. En stelt als doel elk jaar één of twee grote klussen samen met de leden uit te voeren.

Een klus wordt gepland op vaste dagen/avonden van de week. Je kunt op één of meer dagen inschrijven.

<DIRECT AANMELDEN>

Wat gaan we doen:

De kleedkamers en douches worden in november en december opgeknapt. Wij plaatsen nieuwe bekleding op de wanden en plafonds en verbeteren het sanitair. Ook de kerkbanken worden vervangen door beter meubilair.

Hoe handig moet je zijn: timmerwerk, panelen plaatsen, vastzetten met profielen stellen.

Wanneer:

Op de dinsdag en donderdag avonden in november en december vanaf 19:00 – 22:00. Na afloop even uitblazen in de bar doen we na 22:00 uur!

Op basis van de aanmeldingen wordt een rooster gemaakt waarin we 6 man per avond willen inplannen.

Meld je aan met dit formulier en wij nemen contact op om dit met jou af te stemmen.

<DIRECT AANMELDEN>