Infohoek Toernooien

In het seizoen 2018/2019 worden de volgende toernooien georganiseerd bij MHC de Reigers:

Zaterdag 15 juni 2019: Vitamine C toernooi voor C-jeugd

De verwachte aanvangstijd is rond 09.00 uur. We denken rond 16.00 uur te eindigen met de prijsuitreiking.

Van elk team wordt verwacht dat zij een scheidsrechter leveren. Er is plaats voor 15 teams. Dit jaar hebben we gekozen voor de volgende speelsterkte:

Jongens

Meisjes

2eklasse en 3e klasse

1e, 2e, 3e en 4eklasse

Inschrijving voor het Vitamine C toernooi loopt tot en met 30 mei 2019. De kosten verbonden aan deelname bedragen € 150,00 per team (13 spelers en max 2 begeleiders); voor iedere speler extra bedragen de kosten € 10,00 per persoon. Deze kosten kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL25RABO0170514935 t.n.v. MHC de Reigers Evenementencommissie ovv Vitamine C / naam / vereniging / team.

Zodra wij de aanmelding en betaling binnen hebben, ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving. Begin juni maken wij de definitieve poule-indeling bekend. Mocht u onverhoopt niet ingedeeld zijn, dan wordt het inschrijfgeld z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Inschrijving via dit formulier : Inschrijfformulier

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u mailen naar [email protected].

Zondag 9 juni 2019 : Dik Trom toernooi voor D junioren

Op zondag 9 juni 2019 organiseren wij het jaarlijkseDik Trom toernooivoor D junioren.

Van elk team wordt verwacht dat zij een scheidsrechter leveren. Er is plaats voor 16 teams. Dit jaar hebben we gekozen voor de volgende speelsterkte:

Dit jaar hebben we gekozen voor de volgende speelsterkte:

Jongens

Meisjes

Zondag 9 juni 2019

1e klasse, 2e klasse, 3e klasse

1e, 2e, 3e en 4e klasse

Inschrijving voor het Dik Trom toernooi loopt tot en met 19 mei 2019. De kosten verbonden aan deelname bedragen € 150,00 per team (13 spelers en max 2 begeleiders); voor iedere speler extra bedragen de kosten € 10,00 per persoon. Deze kosten kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL25RABO0170514935 t.n.v. MHC de Reigers Evenementencommissie ovv Dik Trom toernooi / naam / vereniging / team.

Zodra wij de aanmelding en betaling binnen hebben, ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving. Eind mei maken wij de definitieve poule-indeling bekend. Mocht u onverhoopt niet ingedeeld zijn, dan wordt het inschrijfgeld z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Inschrijven kan door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar [email protected]. Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het hetzelfde emailadres.

Wij hopen jullie op 9 juni 2019 te mogen ontvangen!!

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie MHC de Reigers

Zaterdag 8 juni 2019: Bengeltjes Toernooi

voor 6-tallen en 8-tallen E junioren

Op zaterdag 8 juni 2019 organiseren wij het Bengeltjes toernooi voor 6-tallen en 8-tallen E junioren. Voor zowel meisjes, jongens als mix-teams. Hierbij geldt uiteraard vol = vol.

Jullie zijn vanaf 09:00 uur welkom, waarna om 09:30 het toernooi begint met de eerste wedstrijden en spelletjes. We verwachten rond 14.15 uur te eindigen met de prijsuitreiking.

Van elk team wordt verwacht dat zij een scheidsrechter leveren. Er is plaats voor 20 teams.

Inschrijving voor het Bengeltjes toernooi kan tot en met 19 mei 2019. De kosten verbonden aan deelname bedragen:

·voor 6-tallen € 100,00 per team (8 spelers en max 2 begeleiders)

·voor 8-tallen € 120,00 per team (10 spelers en max 2 begeleiders)

·voor iedere extra speler bedragen de kosten € 10,00 per persoon.

Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL25RABO0170514935 t.n.v. MHC de Reigers Evenementencommissie ovv Bengeltjes toernooi / naam contactpersoon / vereniging / team.

Zodra wij de aanmelding en betaling binnen hebben, ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving. Eind mei maken wij de definitieve poule-indeling bekend. Mocht u onverhoopt niet zijn ingedeeld, dan wordt u hierover uiteraard geïnformeerd en wordt het inschrijfgeld z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Inschrijven kan door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen :

Inschrijfformulier Bengeltjes Toernooi

Graag tot 8 juni 2019.

Met vriendelijke groet,

Evenementen Commissie MHC de Reigers

Tot ziens bij 1 van de toernooien bij de Reigers!