Infohoek Toernooien

In het seizoen 2018/2019 worden de volgende toernooien georganiseerd bij MHC de Reigers:

Zaterdag 15 juni 2019: Vitamine C toernooi voor C-jeugd

De verwachte aanvangstijd is rond 09.00 uur. We denken rond 16.00 uur te eindigen met de prijsuitreiking.

Van elk team wordt verwacht dat zij een scheidsrechter leveren. Er is plaats voor 15 teams. Dit jaar hebben we gekozen voor de volgende speelsterkte:

Jongens

Meisjes

2eklasse en 3e klasse

1e, 2e, 3e en 4eklasse

Inschrijving voor het Vitamine C toernooi loopt tot en met 30 mei 2019. De kosten verbonden aan deelname bedragen € 150,00 per team (13 spelers en max 2 begeleiders); voor iedere speler extra bedragen de kosten € 10,00 per persoon. Deze kosten kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL25RABO0170514935 t.n.v. MHC de Reigers Evenementencommissie ovv Vitamine C / naam / vereniging / team.

Zodra wij de aanmelding en betaling binnen hebben, ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving. Begin juni maken wij de definitieve poule-indeling bekend. Mocht u onverhoopt niet ingedeeld zijn, dan wordt het inschrijfgeld z.s.m. teruggestort op uw rekening.

Inschrijving via dit formulier : Inschrijfformulier

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u mailen naar [email protected].

Zondag 24 juni 2018 : Dik Trom toernooi voor D junioren

Op zondag 24 juni 2018 organiseren wij het jaarlijkse Dik Trom toernooi voor D junioren.

Een team bestaat uit 13 spelers en 1 of 2 begeleiders. Van elk team wordt verwacht dat zij een scheidsrechter leveren. Wij zorgen o.a. voor een lunch, limonade, chips, muziek en natuurlijk mooie prijzen.

Er is plaats voor 16 teams.
Dit jaar hebben we gekozen voor de volgende speelsterkte:

Jongens

Meisjes

Zondag 24 juni 2017

1ee klasse, 2e klasse

1e, 2e, 3e en 4e klasse

De voorgaande jaren zat het toernooi binnen een paar weken vol, dus wees er snel bij!

Inschrijving voor het Dik Trom toernooi loopt tot en met 31 mei 2018. De kosten verbonden aan deelname bedragen € 150,00 per team (13 spelers en max. 2 begeleiders); voor iedere speler extra bedragen de kosten € 10,00 per persoon. Deze kosten kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL25RABO0170514935 t.n.v. MHC de Reigers evenementencommissie ovv Dik Trom/ naam vereniging/team.

Schrijf je snel in want VOL = VOL

Inschrijven kan door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar [email protected]. Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het hetzelfde emailadres.

Wij hopen jullie op 24 juni 2018 te mogen ontvangen!!

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie MHC de Reigers

Inschrijfformulier Dik Trom

Tot ziens bij 1 van de toernooien bij de Reigers!