Vacatures

Vrijwilligers vormen de spil van de vereniging. MHC De Reigers heeft momenteel de volgende vacatures beschikbaar. Meer informatie nodig of je aanmelden? Stuur een e-mail naar [email protected]

Vacature: Technische zaken Hockeymateriaal  Coordinator

Omschrijving Vacature: Coördinator hockeymaterialen

• De hockeymaterialencommissie heeft tot taak het beheren van en het plegen van onderhoud aan de hockeymaterialen, voornamelijk keepermaterialen;

• De jaarbegroting opstellen en indienen bij het Bestuur voor de jaarvergadering in mei. Materiaal inkopen, keepermateriaal voorraad beheren en budgetbewaking.

• Training- en overig benodigd materiaal wordt door de technische staf/trainers aangevraagd, de materialencommissie bestelt dit op verzoek.

• Het meeste werk zit in de keepermaterialen, met zo’n 65 keepertassen in omloop kost dit 2 uur per week aan beheer in de 28 weken van het hockeyseizoen. Keepers melden zich op het wekelijkse service uur voor vervanging van versleten of niet meer passend materiaal, waarbij door de assistent keepermateriaal reparatie of aanpassingen gedaan worden of vanuit de voorraad materiaal vervangen wordt

• Verder worden aan het einde van het seizoen de tassen ingenomen en de borg teruggestort en in de zomer worden de tassen klaargemaakt voor het nieuwe seizoen (controleren, repareren, samenstellen, totaal voor alle tassen ongeveer 30 uur in de zomervakantie). Inname en uitgifte kosten elk 4x3 uur in de laatste en eerste week.

• Omdat we kennis over het keepermateriaal en ervaring op een degelijke manier willen overdragen zoeken we voor seizoen 2018-2019 een aspirant coördinator die deze rol samen met de huidige coördinator wil vervullen zodat in het seizoen 19-20 met succes de huidige stand van service, efficiëntie, kwaliteit en budget gehandhaafd blijft.

Goede keepers met een veilige uitrusting op ieder niveau en op iedere leeftijd is in het belang van alle spelers.

Aantal uren 0

Heb je vragen of wil je de functie graag hebben mail dan naar [email protected]