header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update trainingsschema vanaf 18 mei

Nieuws afbeelding 11-5-2020

Beste leden en ouders van jeugdleden van MHC De Reigers,

Vorige week dinsdag zijn we gestart met de trainingen voor de jongste jeugd en dat ging goed! Achter de schermen was hard gewerkt aan de (her)inrichting van het clubterrein in lijn met de uitgevaardigde protocollen om dit in goede en veilige banen te kunnen leiden. 


Vandaag zijn wij gestart met de junioren t/m 18 jaar (ABC teams) en tijdens de persconferentie van woensdag 6 mei jongstleden, werd ook bekend dat de jeugd 18+ en senioren weer mogen gaan trainen, ook onder strikte richtlijnen (oa. max. 20 personen incl. begeleiders, op 1 veld, 1,5 meter afstand, geen wedstrijden en niet aanraken van materialen e.d.).


Het trainersteam zal deze week de planning hiervoor nader uitwerken, waardoor wij vanaf maandag 18 mei zullen starten met de training voor de 18+ leden. Wij zijn erg blij, dat hiermee iedereen weer actief kan zijn met zijn/haar teamgenoten op het veld, ondanks de vooralsnog bekende beperkingen, waaronder een gesloten clubhuis. Zodra wij hier ruimte voor krijgen om te heropenen en onder welke voorwaarden, zullen wij dit jullie z.s.m. laten weten. 


Voor het surveilleren tijdens de trainingen van de jongste jeugd en de junioren zijn meerdere surveillanten per dag nodig. John Nederstigt (bestuur) is samen met Raymond de Moes (accommodatiemanager) hier nauw bij betrokken. Ondanks dat er meerdere aanmeldingen zijn van vrijwillige ouders/verzorgers hiervoor, zijn wij nog op zoek naar meer begeleiders!! Daarom nogmaals de dringende oproep aan ouders /verzorgers om zich hiervoor aan te melden. We kunnen met veel mensen dan een juiste planning maken, waardoor ook inzetwensen kunnen worden ingewilligd. 


Klik op de link voor aanmelding: https://forms.gle/GUkbVCzaWuUwhFC86 


Als club doen wij er alles aan om iedereen op een veilige manier te laten trainen en doen daarmee, naast alle aangeleverde informatie en protocollen, ook een beroep op ieders verantwoordelijkheid en de protocollen en eventuele aanwijzingen van de begeleiders te volgen. 


Met sportieve groet,


Het bestuur (Erwin, Frank, Marjolein, Rene, Jeroen en John)