header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update van het bestuur

Nieuws afbeelding 1-6-2020
Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van MHC De Reigers,

Met ingang van 1 juni zijn er weer meer versoepelingen ingevoerd door de overheid en dat geldt ook voor de junioren t/m 18 jaar. Zij mogen nu ook weer hockeyen zonder de 1,5 meter inachtneming. Er mogen dus ook weer oefenpartijtjes worden gespeeld op de club, maar geen formele wedstrijden. Zo moet ons clubhuis/kantine ook helaas nog steeds gesloten blijven (valt niet onder horeca?).

De komende week trainen we nog een week volgens het huidige schema. Ook op maandag tweede Pinksterdag zal er getraind worden!

De teamindeling junioren zal in het weekend van 7 juni bekend gemaakt worden. De indeling voor de senioren zal later in juni bekend gemaakt worden. 
Vanaf 8 juni gaat er een nieuw trainingsschema van kracht worden waarbij we gaan trainen met de nieuwe teams bij de junioren en de jongste jeugd. De update voor het schema volgt in de loop van volgende week. Aan de hand van het protocol van de KNHB proberen wij het aanbod verder uit te breiden. 
De trainingen van de jeugd zullen doorgaan tot en met vrijdag 26 juni. Vervolgens komt er zeer waarschijnlijk een aanbod van zomerhockey in de schoolvakantie. Info volgt dan nog. 

Het nieuwe seizoen zal starten in augustus. Meer info hierover volgt.
Op woensdag 3 juni a.s.  stond de Algemene Ledenvergadering gepland, maar door Covid-19 kunnen wij deze niet laten plaatsvinden. Deze zal op een later tijdstip worden ingehaald. 

Tevens willen wij u nogmaals attenderen op het feit dat wij als vereniging dringend op zoek zijn naar vrijwilligers voor de invulling van meerdere belangrijke vacatures. Op de website staan deze onder andere vermeld. Zoals eerder aangegeven kunnen bepaalde functies ook door 2 mensen worden vervuld, waardoor invulling lichter en wellicht ook leuker kan worden. Heb je vragen of wil jij je aanmelden. Doe dat en steun de club: [email protected] 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur (Erwin, Frank, Marjolein, Rene, Jeroen en John)