header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Toernooien

“bye-bye-Corona(proof) competitie” voor 18+/senioren komende drie weken bij MHC De Reigers

Nieuws afbeelding 9-6-2021

150 spelers en speelster, 12 teams, 2 poules, 1 Coupe de Corona……..Reigers 18+ mixed "zeg-maar-doei-tegen-corona” end-of-season competitie BARST bijna los

 

Vanaf zondag 13 juni….3 weken lang de interne 18+-competitie van MHC De Reigers. In navolging van de unieke, interne jeugdcompetitie nu ook de oudere jeugd van de Reigers. Maandenlang zeg maar eigenlijk een jaar lang niet tot nauwelijks de wei in gekund , maar nu "mogen” we weer.

 

Alle senioren zijn uitgenodigd en daarbij zijn ook nog eens de aankomende senioren van de partij. Met het mooie weer en het corona-proof terras kunnen we uitkijken naar 3 weken lang hockeyplezier. Het luie zweet eruit en vast ook wel wat vers en verfrissend vocht erin.

 

Hoewel de teams al staan…..is er nog plaats en we nodigen ook de oud-leden uit om weer eens te proeven aan hoe leuk hockeyen bij de Reigers erin. De teams hebben klinkende namen zoals "Hoegaarden”, "Dommelsch”, "Leffe” en "Budweiser”…..

 

Inmiddels komen er al vragen of de teams hun eigen, misschien wel ludieke shirts mogen kiezen ; JA DAT MAG. Sterker nog voor ieder weekend staat er voor het origineelst, meest modieus, best passend geklede team een doos "koeleCorona klaar want vanaf dit weekend is Corona gewoon weer een lekker Mexicaans biertje!!!

 

Alle info vind je op onderstaande link waar ook de groepsapp-informatie staat, teamindeling, wedstrijdprogramma voor weekend 1 en 2.

 

Cheers!!

 

https://www.tournify.nl/live/ctc2021

 

Bij eventuele vragen mail naar [email protected]