header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Spelregelcursus op 22 en 29 november!

Nieuws afbeelding 16-11-2023
De arbitragecommissie organiseert wederom de jaarlijkse spelregelcursus. Dit is conform het arbitragebeleidsplan verplicht voor alle jeugdleden uit de JO16-1, MO16-1, MO16-2 . Ook voor de tweedejaars uit de JO16-2, MO16-3 en MO16-4,  en tenslotte alle leden van 16 jaar en ouder die nog niet in het bezit zijn van hun scheidsrechterskaart.

Naast het doorlopen van de e-learning van de KNHB geven we op 22 november een cursusavond van 19:15 tot 20.45. Een week later op 29 november op dezelfde tijd volgt dan een mogelijkheid tot het stellen van vragen en we doen dan gezamenlijk examen in het clubhuis.

Ouders van jeugdleden en andere ge├»nteresseerden, die willen gaan fluiten of graag hun spelregelkennis willen verbeteren, kunnen zich tot 18 november aanmelden via [email protected]. Voor het komende zaalseizoen is het sterk aanbevolen om per team minimaal twee personen te hebben in het bezit van een scheidsrechterskaart. Daar het team zelf verantwoordelijk is om ieder speelweekend een scheidsrechter te leveren.

Heb je reeds je scheidsrechterskaart behaald en tevens heb je al enige fluit ervaring op gedaan en je wilt graag verder groeien. Dan bieden we jou de mogelijkheid tot deelname aan de CS+ cursus.

Deze is beschikbaar voor zowel de top- als de breedte-hockey. Je volgt dan verschillende workshops en wordt gedurende je wedstrijden gecoacht door een ervaren (bonds) scheidsrechter. Na de winterstop gaan we weer met een nieuwe groep cursisten van start. Aanmelden kan wederom via [email protected].