header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Zaalbriefing en opgave beschikbaarheid! (Ook alle coaches en spelers welkom!)

Nieuws afbeelding 30-11-2023
Donderdagavond 7 december vanaf 19.30 is de jaarlijkse zaalbriefing ter voorbereiding van het komende zaalseizoen. Voormalig bondsscheidsrechters Ernst Gelderman en Oscar Marsman zullen de nieuwste ontwikkelingen van de zaalregels toelichten en de algemene regels weer opfrissen met een interactieve quiz.

De avond sluiten we af in onze hockeydome 2.0 om bepaalde spelsituaties door te nemen. Naast alle (zaal)scheidsrechters nodigen we ook alle coaches en spelers uit om hun spelregelkennis op te komen frissen.

Ieder zaalteam is ZELF verantwoordelijk voor het regelen van een scheidsrechter, die samen met een scheidsrechter van de tegenstander de wedstrijden zullen leiden. In de jeugd is dat vaak een (rij-)ouder uit het team, maar voor de oudere jeugd en senioren is er een mogelijkheid om iemand uit het gilde der scheidsrechters te vragen.

Deze scheidsrechters kunnen hun eventuele beschikbaarheid en contactgegevens via onderstaande link opgeven. Een overzicht van deze formulieren zullen naar de coaches gestuurd worden.


Rest ons namens de arbitragecommissie een ieder een sportief zaalseizoen toe te wensen.